Zelenina : 65 osvědčených receptů

Jednotlivé recepty jsou řazeny podle druhů pokrmů a použitých surovin na polévky a jídla z jednoho hrnce, malá jídla, zapékané pokrmy, na zeleninu s těstovinami nebo rýží, zeleninu s masem nebo rybami a zeleninu k dipům. V textu nechybějí ani stručné informacemi o přípravě zeleninových nápojů. Recep...

Celý popis

Médium: Kniha
Jazyk: Česky
Německy
Vydáno: Praha : Grada, 2007
Vydání: 1. vyd.
Témata:
Konspekt: 641
Štítky: Přidat štítek
Žádné štítky neexistují, buďte první, kdo přidá svůj vlastní štítek!
Tento dokument si můžete rezervovat. Pokud jste knihovna, můžete ho objednat jako MVS. Pro rezervaci i objednávku je však nutné se nejprve Přihlásit

Středisko Týniště

Čárový kód Přírůstkové číslo Signatura Umístění Stav Výpůjčky
424060069876 5962 N Naučná literatura Dostupné