Uzení, nakládání a konzervování masa : od šunky po žebírka /
Podrobné informace a popisy různých metod domácího uzení a nakládání masa, doplněno osvědčenými recepty, které nejsou náročné na přípravu.
Hlavní autor: | Gahm, Bernhard |
---|---|
Médium: | Kniha |
Jazyk: | Česky Německy |
Vydáno: |
Praha :
Grada,
2012
|
Vydání: | 1. vyd. |
Témata: | |
Konspekt: | 637 |
Štítky: |
Přidat štítek
Žádné štítky neexistují, buďte první, kdo přidá svůj vlastní štítek!
|
Shrnutí: |
Podrobné informace a popisy různých metod domácího uzení a nakládání masa, doplněno osvědčenými recepty, které nejsou náročné na přípravu. |
---|---|
Fyzický popis: |
125 s. : il. (převážně barev.) ; 24 cm |
Bibliografie: |
Obsahuje bibliografii a rejstřík |
ISBN: |
978-80-247-4266-3 (brož.) |