Uzení, nakládání a konzervování masa : od šunky po žebírka /

Podrobné informace a popisy různých metod domácího uzení a nakládání masa, doplněno osvědčenými recepty, které nejsou náročné na přípravu.

Hlavní autor: Gahm, Bernhard
Médium: Kniha
Jazyk: Česky
Německy
Vydáno: Praha : Grada, 2012
Vydání: 1. vyd.
Témata:
Konspekt: 637
Štítky: Přidat štítek
Žádné štítky neexistují, buďte první, kdo přidá svůj vlastní štítek!
LEADER 01884nam-a2200529-a-4500
001 43568
003 CZ PrSKC
005 20210310210219.0
007 ta
008 120504s2012----xr a|||e|f|cze001|0|cze||
020 |a 978-80-247-4266-3 (brož.) 
040 |a ABA001  |b cze 
041 1 |a cze  |h ger 
072 7 |a 637  |x Živočišné produkty  |2 Konspekt  |9 24 
080 |a 637.5  |2 MRF 
080 |a 637.5.03  |2 MRF 
080 |a 637.5.033  |2 MRF 
080 |a 637.5.035  |2 MRF 
080 |a 637.5.034  |2 MRF 
080 |a (035)  |2 MRF 
080 |a (084.11)  |2 MRF 
100 1 |a Gahm, Bernhard  |7 mzk2007417596  |4 aut 
245 1 0 |a Uzení, nakládání a konzervování masa :  |b od šunky po žebírka /  |c Bernhard Gahm ; [přeložila Jitka Koubková] 
250 |a 1. vyd. 
260 |a Praha :  |b Grada,  |c 2012 
300 |a 125 s. :  |b il. (převážně barev.) ;  |c 24 cm 
504 |a Obsahuje bibliografii a rejstřík 
520 |a Podrobné informace a popisy různých metod domácího uzení a nakládání masa, doplněno osvědčenými recepty, které nejsou náročné na přípravu. 
650 0 7 |a maso  |2 czenas 
650 0 7 |a zpracování masa  |2 czenas 
650 0 7 |a konzervování masa  |2 czenas 
650 0 7 |a nakládání masa  |2 czenas 
650 0 7 |a uzení  |2 czenas 
650 0 7 |a meat  |2 eczenas 
650 0 7 |a meat processing  |2 eczenas 
650 0 7 |a meat preservation  |2 eczenas 
650 0 7 |a meat pickling  |2 eczenas 
650 0 7 |a smoking  |2 eczenas 
655 7 |a příručky  |2 czenas  |7 fd133209 
655 7 |a obrazové publikace  |2 czenas  |7 fd132947 
655 7 |a handbooks, manuals, etc  |2 eczenas 
655 7 |a pictorial works  |2 eczenas 
765 0 |t Fleisch pökeln und räuchern  |9 Česky 
901 |b 9788024742663  |f 1. vyd.  |o 20120504 
942 |c KN 
999 |d 43568 
993 |0 0  |1 424060069073  |6 N  |7 0  |9 45132  |a 199.00  |c 5661  |d 2012-10-17  |e 0  |f TYNISTE  |g N  |l TYNISTE  |r 2021-03-10  |t 5  |y KN  |z NAUC