Uzení, nakládání a konzervování masa : od šunky po žebírka /
Podrobné informace a popisy různých metod domácího uzení a nakládání masa, doplněno osvědčenými recepty, které nejsou náročné na přípravu.
Hlavní autor: | Gahm, Bernhard |
---|---|
Médium: | Kniha |
Jazyk: | Česky Německy |
Vydáno: |
Praha :
Grada,
2012
|
Vydání: | 1. vyd. |
Témata: | |
Konspekt: | 637 |
Štítky: |
Přidat štítek
Žádné štítky neexistují, buďte první, kdo přidá svůj vlastní štítek!
|
LEADER | 01884nam-a2200529-a-4500 | ||
---|---|---|---|
001 | 43568 | ||
003 | CZ PrSKC | ||
005 | 20210310210219.0 | ||
007 | ta | ||
008 | 120504s2012----xr a|||e|f|cze001|0|cze|| | ||
020 | |a 978-80-247-4266-3 (brož.) | ||
040 | |a ABA001 |b cze | ||
041 | 1 | |a cze |h ger | |
072 | 7 | |a 637 |x Živočišné produkty |2 Konspekt |9 24 | |
080 | |a 637.5 |2 MRF | ||
080 | |a 637.5.03 |2 MRF | ||
080 | |a 637.5.033 |2 MRF | ||
080 | |a 637.5.035 |2 MRF | ||
080 | |a 637.5.034 |2 MRF | ||
080 | |a (035) |2 MRF | ||
080 | |a (084.11) |2 MRF | ||
100 | 1 | |a Gahm, Bernhard |7 mzk2007417596 |4 aut | |
245 | 1 | 0 | |a Uzení, nakládání a konzervování masa : |b od šunky po žebírka / |c Bernhard Gahm ; [přeložila Jitka Koubková] |
250 | |a 1. vyd. | ||
260 | |a Praha : |b Grada, |c 2012 | ||
300 | |a 125 s. : |b il. (převážně barev.) ; |c 24 cm | ||
504 | |a Obsahuje bibliografii a rejstřík | ||
520 | |a Podrobné informace a popisy různých metod domácího uzení a nakládání masa, doplněno osvědčenými recepty, které nejsou náročné na přípravu. | ||
650 | 0 | 7 | |a maso |2 czenas |
650 | 0 | 7 | |a zpracování masa |2 czenas |
650 | 0 | 7 | |a konzervování masa |2 czenas |
650 | 0 | 7 | |a nakládání masa |2 czenas |
650 | 0 | 7 | |a uzení |2 czenas |
650 | 0 | 7 | |a meat |2 eczenas |
650 | 0 | 7 | |a meat processing |2 eczenas |
650 | 0 | 7 | |a meat preservation |2 eczenas |
650 | 0 | 7 | |a meat pickling |2 eczenas |
650 | 0 | 7 | |a smoking |2 eczenas |
655 | 7 | |a příručky |2 czenas |7 fd133209 | |
655 | 7 | |a obrazové publikace |2 czenas |7 fd132947 | |
655 | 7 | |a handbooks, manuals, etc |2 eczenas | |
655 | 7 | |a pictorial works |2 eczenas | |
765 | 0 | |t Fleisch pökeln und räuchern |9 Česky | |
901 | |b 9788024742663 |f 1. vyd. |o 20120504 | ||
942 | |c KN | ||
999 | |d 43568 | ||
993 | |0 0 |1 424060069073 |6 N |7 0 |9 45132 |a 199.00 |c 5661 |d 2012-10-17 |e 0 |f TYNISTE |g N |l TYNISTE |r 2021-03-10 |t 5 |y KN |z NAUC |